Milyen étellel kezdtétek "szakácsi" pályafutásotokat?
elöször pudingot föztem kb 11 évesen. felvettem ugye azt a kesztyűt és elkezdett égni! lángolt a kesztyű, gyorsan betettem a csap alá. szerencsére nem lett semmi bajom, csak a kesztyűnek. a második amit csináltam az ribizlis muffin volt.. hát elég furi lett, de azért meglehetett enni. amikor elöször csináltam palacsintát, tiszta csomós lett, aztán amikor sütöttem ugy elégettem az ujjam, hogy 5 órán keresztül hideg viz alatt kellett tartanom, különben baromira fájt:)
most már nemvagyok ilyen béna:))
17/L
13 évesen emeletes tortát akartam csinálni anyuék házassági évfordulójára, az egyik szint-ből kifelejtettem a tojássárgáját..Imádták, még a vendégek is. Szerintem egy szörnyűség lett.
Először ugyanis hűtőben volt, aztán apám elől el kellett dugni, a szekrény tetejére tettem. Aztán rájöttem, hogy ott tönkremegy, mikor elment szundikálni, kerestem a kezemmel, akkor beletenyereltem. Aztán eldugtam a fagyasztóban...akkor meg félig megfagyott...:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!