Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem akar bepuhulni a...

Miért nem akar bepuhulni a zab a zabkásához?

Figyelt kérdés

Eddig amit vettem teljesen hamar bepuhult. Ha joghurthoz kevertem, akkor egy bögrébe engedtem rá forró vizet, és 1 percen belül kész volt.

Most egy új fajtát vettem, ezt viszont 5 percig főztem egyszer tejben, egyszer vízben, és még mindig ropog. Valami trükk esetleg, hogy ez is hamar bepuhuljon? Esetleg ha nem zárt edényben tárolom, a pára puhít rajta?

Köszi a választ



2013. ápr. 4. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Előtte ázasd be vízbe pár percre, majd ha már beszívta magába a vizet akkor főzd fel.

Milyen márkájú?

2013. ápr. 4. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
A nagyszemű SOKKAL lassabban puhul, mint az aprószemű. Ennyi.
2013. ápr. 4. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!