Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell jó kelt tésztát...

Hogy kell jó kelt tésztát gyúrni? Sehogy sem akar összejönni a buktasütés.

Figyelt kérdés

2013. jan. 31. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább verd fakanállal, és ne gyúrd. Lágyabb tésztának kell lennie, hogy verni tudd. Addig kell verni, amíg hólyagos nem lesz. Keleszteni is kell utána, még formázás előtt, de után is!
2013. jan. 31. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, kipróbálom így!:)
2013. febr. 1. 11:21

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!