Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az a krumpli racsa, és...

Mi az a krumpli racsa, és hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés
2007. szept. 19. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
tócsni,piszkos krumpli.elkészítés:nyers krumplit meghámozod,lereszeled.lisztet,sót,borsot,vízet adsz hozzá hogy nokedli szerű massza legyen.kb fél órát állni hagyod majd forró olajban kb tenyérnyi méretű lepényekké sütöd
2007. szept. 19. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
100%

Szia!


Így a tuti finom:

Lereszeled a krumplit (7-8 db), adsz hozzá 2-3 tojást, fokhagymát ( én 2 egész fejet szoktam belenyomni ), sót, borsot, és annyi lisztet, amennyi felszedi a krumpli levét. Forró olajba evőkanálnyi adagokat lapogatsz el.

Tejfölbe mártogatva ISTENI!!!!!!!

:)


Anikó

2007. okt. 2. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
100%
Hú ez finom lehet!
2008. jún. 28. 02:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!