Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paradicsomos-mozzarellás...

Paradicsomos-mozzarellás csirkemellet akarok készíteni sütőben. Süssem előre kicsit serpenyőben a csirkemellet?

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 11:06
 1/4 bumbi02 ***** válasza:
100%
Igen, érdemes megpirítani mindkét oldalát a csirkemellnek mielőtt sütőbe teszed. Ha hirtelen - tehát forró serpenyőben - megpirítod a csirkemellet, akkor szaftosabb marad, nem fog kiszáradni a sütőben: )
2013. júl. 15. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is mindig elősütöm a csirkemellet ( és sok más húst is )sokkal finomabb a rásült pörkanyagtól, és valóban omlósabb lesz.
2013. júl. 15. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, akkor így csinálom :))
2013. júl. 15. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:
receptet le tudnád írni, hogy pontosan hogy csináltad a paradicsomos mozzarellás csirkét? köszi :)
2014. jún. 1. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!