Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyiket jobb ezek közül...

Melyiket jobb ezek közül rántani illetve melyiket lehet? 2 kategória van, a sertés és a csirke

Figyelt kérdés

Sertések közül: sertéskaraj csont nélkül, sertéstarja csont nélkül, sertéscomb

Csirke húsok közül: Csirke alsó comb, csirke felsőcomb, csirkemell, csirkeszárny

Ponty szeletet lehet rántani?


2013. szept. 8. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

sertés karaj az a legjobb trja zsíros a comb vizesebb

Csirke mind jó ,de én legjobban a mellit szeretem rántani a többit sütőzacsiba sütni isteni

Ponty jó

2013. szept. 8. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

A sertésből mindegyiket lehet, nem baj ha a tarja zsírosabb.

A csirkéből a mellehúsa nagyon száraz, inkább a combot rántanám ki kicsontozva. Ha szeretitek a szárnyat is ki lehet rántani, csak azon nem sok az ennivaló.

2013. szept. 8. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindegyiket! :) :D
2013. szept. 8. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
En csak csirket eszem, abbol a mellet erdemes es a nagyobb combokat. A csirkeszarnyakat es csiposen, bbq martassal vagy kukoricapelyhes panirban ajanlom:) jo etvagyat!
2013. szept. 8. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, bármelyiket meg lehet sütni és finom lesz.

A ponty is finom sütve is, rántva is, sőt még halászlébe is.

2013. szept. 9. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál mindegyiket lehet rántani és finomak is. Sok férfi inkább a csontosat szereti karajból és tarjából is.Nálunk a comb nem megy annyira, inkább a lapocka,tarja, ha már sertés. csirke is lehet csontosan, vagy kicsontozva, combja, melle.

pontyot is gyakran eszünk rántva, nagyon szeretjük.

Rangsort nem tudnék állítani, de szerintem ahány válaszoló, annyiféle ízlés fog megjelenni a válaszokban. és ez így kerek.

2013. szept. 9. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 doboszoli ***** válasza:

Nálam:

sertés: tarja, szűz, ...karaj, stb.

csirke: szárny, combok

ponty: a rántott pontyszeletnél jobb dolog kevés van a gasztronómiai életemben. Takaros 2-3 kilós nyurga, vastag panírban, tartárral, frissen, forrón, könnyű fehér borral kísérve...

2013. szept. 9. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!