Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz puha és szép...

Mitől lesz puha és szép szalagos a fánk?

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
a puhasága az élesztőtől függ... mennyire futtatod fel, mennyi ideig keleszted. a szalag pedig a sütéstől függ. nagy mennyiségű forró olajban kell sütni, úgy hogy kb. 2x ellepje ( ha alul lenne a fánk)
2013. nov. 21. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Olvastam,hogy a rumtol lesz szalagos es az segit ahhoz is,hogy ne szivja magaba az olajat. A fankokat ne a legmagasabb fokon sussd,mert akkor belul nyers marad. Forditas utan nem kell fedot tenni ra.

En meg nem sutottem,csak turofankot,de tervezem az igazit is kiprobalni.

2013. nov. 21. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Szalagos attól lesz, ha fedőt teszel rá, amikor az egyik oldalát sütöd, majd leveszed a fedőt és megfordítod, anélkül sütöd a másik felét.

Jó állaga a megfelelő arányoktól és a jól ki kell keverni a tésztáját.

2013. nov. 22. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!