Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb mélyhűtött tengeri halfilé az utóbbi időben nagyon rossz minőségű? (ízre főleg) Persze amelyik normál áron kapható. Melyik az, ami finom is és megfizethető is egy átlagos család számára?

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Én is észrevettem. Mondjuk én soha nem igazán rajongtam érte, haltörzset szoktam venni, az még ehető.
2013. dec. 19. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt hittem csak én érzem így. Nekem hiányzik a hal illat belőle. Most legutóbb pl hypós víz illatot éreztem rajta. Az állaga meg hagyjuk....
2013. dec. 19. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Pár napja vettem valamilyen halfilét egy neves áruházláncnál, ki kellett dobni az egészet, mert borzalmas íze volt, plusz tiszta zsír volt az egész...Ez az egészséges étel???
2013. dec. 19. 20:48

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!