Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hortobágyi palacsintába a...

A hortobágyi palacsintába a tölteléknek milyen állagunak kell lennie? Kicsit darabos vagy inkább krémes?

Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ízlés dolga. van, aki ledarálja, van, aki csak összetöri, vagy egy kicsit megjáratja botmixerrel a sűrű pörköltet.

én szeretem, hogy ha a hús egy kicsit rusztikus marad benne.

2014. jan. 21. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Az eredeti recept szerint apróra vágott pörkölt a tölteléke, tehát nem darált húsból készült, és semmiképpen sem pépes állagú.
2014. jan. 21. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sem darálthúsos pörköltre gondoltam, magam is kicsontozott csirkepörköltből vagy sertéspörköltből készítem összevagdalva.
2014. jan. 21. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:
100%
Késsel vágom, nem darálom.
2014. jan. 21. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!