Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hideg zselatinpor zacskójára...

Hideg zselatinpor zacskójára rá van írva h ne használja nyers ananásszal, kiwivel. én elkevertem túróval és a torta tésztára tettem kiwit utána a krémet. Milyen gond lehet?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
A gond az lehet hogy nem szilárdul meg. Gyakorlatban nem tudom ez hogy néz ki. Talán túróval nem annyira vészes.
2014. febr. 28. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Az említett gyümölcsökben fehérjebontó enzim van, ami a zselatin kocsonyásodó fehérjéjét lebontva megakadályozza a kocsonyásodást. A leírtak szerint feltehetően a kiwi körül akadhat ilyen gond.
2014. febr. 28. 23:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!