Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hagymás rostélyoshoz a húst...

Doboszoli kérdése:

A hagymás rostélyoshoz a húst (napok óta pácolt, marha rostélyos) hirtelen sütve, vagy sütve+párolva készítitek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 08:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Persze, vágom.)

Szoktam alkalmazni húspuhítót, úgy hívják, hogy kuktafazék.))

A "titkos" forrásról: Gyöngyösön a szétvert, szétrabolt húsüzem helyén újra indították a marhavágást. Kizárólag exportra vágnak, természetesen a fentebb említett minőségű növendék bikát. Dolgozik ott egy jó komám, akivel együtt horgászom, és nekik van lehetőségük asszem kéthetente limitált mennyiségű dolgozói vásárlásra, egészen emberi áron. Ő szokott segíteni. Pl. a pacal reggel még bőgött, este a lábosban várja sorsának beteljesülését.

Hát így éldegélünk mi vidéken...))

2014. márc. 16. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!