Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van olyan könyv, ami kezdő...

Van olyan könyv, ami kezdő háziasszonyoknak van? (nagyon kezdőnek, mindent az alapoktól és részletesen leír, finom sok recepttel)

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Biztosan van könyv is, de sokkal inkább tudnám neked ajánlani valamelyik veboldalt a jobbak közül, több szempontból is, mint pl.:


-nemcsak a receptek vannak, hanem az elkészitési módokról is találsz leirást, mint pl a párolás, vagy blansirozás,

-a recepteknél szerepel a nehézségi fok, úgymint nagyon könnyű, könnyű, vagy csak profiknak,

- mindenhol van fórum, és ha valami nem lenne világos, vagy valahol megakadnál az elkészitésben, azonnali segitséget nyújtanak az éppen böngészők.


Tudom neked ajánlani a No Salti- t, mindenféle reklám nélkül, én speciális recepteket kerestem, amikor rájuk bukkantam, azóta is folyamatosan benézek mi történik, nagyon hangulatos oldal.

Sok sikert kivánok neked!

2009. dec. 16. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Horváth Ilona szakácskönyve - az ott kezde, hogy mik az alapanyagok, hogy néznek kies mire jók, meg minden müveletet részletesen leir.
2009. dec. 16. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

könyvben én is Horváth Ilonát ajánlanám, de én mindig hozzákerestem az interneten is.

www.desszert.eu

ez az oldal azért jó, mert lépésről lépésre van minden leírva képekkel együtt, szinte el se lehet rontani. vannak alapételek (főzelékek pl) de bonyolultabbak is.

jó főzést!

2009. dec. 17. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

szia! én is szeretném megerősíteni, hogy a Horváth Ilonával kezdd az alapokat.én az életem során már a

harmadikat nyűvöm,annyiszor használtam.A családom és

az ismerőseim jó háziasszonynak tartanak, de bizony

még most is van amihez előveszem a szakácskönyvet.

a neten böngészni is isteni dolog,de azért a könyv

a konyhapolcon a legbiztosabb segítség.Süssél-főzzél

sokat, és ne menjen el a kedved,ha véletlenül nem úgy

sikerül a produkció, mint ahogy a "nagykönyvben " meg van

írva.egy idő után arra is rájössz, hogy az elrontott

ételből is lehet még valamit "varázsolni".a könyv egyébként erre is ad útmutatást.

üdv:-eri-

2009. dec. 17. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Horváth Ilona könyve is nagyon jó,...de:

Pelle Józsefné: Főzőiskola című könyve az amit te keresel.

a konyha berendezésénél és az edényeknél kezdi, elmagyarázza az alapanyagokat, mennyiségeket, sütési -főzési technikákat, rántást, habarást, és aztán a könnyen készíthető ételektől vezet el a bonyolultig. nagyon jó magyarázatokkal, szemláltető ábrákkal, háziasszonyi fortélyokkal tűzdelt, színes, olvasmányos nagyon jó könyv.

2009. dec. 17. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagymama receptjei könyvem van.


Utolsó: leírja azt is hogy hogy kell kimérni a dekákat? Mert nekem nincs mérlegem és nem tudom pl. mennyi 25 dkg.

2009. dec. 18. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!