Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan szoktátok megpárolni a...

Hogyan szoktátok megpárolni a répát vagy a borsót?

Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés vajon vagy olajon kezdem párolni, pici sóval. egy késhegynyi szódabikarbónát is teszek bele, így megmarad az eredeti szép színük. Pici vízzel fedő alatt párolom, vigyázva, hogy szét ne főjön, mert akkor már nem valami guszta.
2014. aug. 22. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Kevéske olívaolajon (vagy más hidegen préselt olajon, pl. szezámmag, szőlőmag, stb.) pici vajat olvasztok, azon párolom fedő alatt, odafigyelve, hogy ne főjön szét.


Enyhén szózom, és ízlés szerint frissen vágott zöldfűszereket teszek hozzá.

2014. aug. 22. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!