Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Káposztás tésztához a káposztá...

Káposztás tésztához a káposztát milyen reszelőn érdemes reszelni, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
Ha csak késsel csíkokra vágom az úgy túl nagy?
2010. jan. 25. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Késsel kockára szoktam. Kicsire.
2010. jan. 25. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Én almareszelőn szoktam. Összesül a csíkokra vágott is, de azt nehezebb elkeverni a tésztával.
2010. jan. 25. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Én az uborkagyaluval szoktam.
2010. jan. 25. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
én már mindenhogyan csináltam, ki hoyg szereti, majd kitapasztalod, a mi családunk az almareszelőn reszekltet szereti a legjobban, reszelés után lesózom és pirításig áll egy kicsit, de a legjobb, ha este reszelsz és reggel vagy délelőtt pirítod, mi hagymásan pirítjuk, dinszteljük, így nagyon jó.persze van aki a darabosabbat szereti. és a tökgyalus is jó, kicsit nagyobbak a darabok.
2010. jan. 25. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Az almareszelő az a nagylukú? Olyan mint a sajtreszelő csak nagyobbak az élek?
2010. jan. 25. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen
2010. jan. 25. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nagyobb darabokra vágom, és be a mixerbe. Öt perc alatt megvagyok, nem megy le a bőr, köröm az ujjamról. Nem is értem, eddig miért reszelgettem... hogy nem jutott ez eszembe hamarabb...
2010. jan. 26. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!