Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott hekket ki kell...

Timaja kérdése:

Fagyasztott hekket ki kell olvasztani lisztbeforgatas előtt? Vagy fagyott allapotban hempergetem es utana lassan sutom? Hogyan nem azik el es tocsog az olajtol?

Figyelt kérdés

2015. jan. 31. 07:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen olvaszd ki, csepegtesd le jó alaposan, enyhém meg is nyomkodhatod, és tapírtörlővel is leitathatod.

Aztán sózd be, és amit a sótól enged lé, azt is öntsd le róla.


Az a rengeteg víz mind az olajba folyna bele, iszonyatosan sercegne, habzana, futna az olaj, és a panír leázna, lefőne a halról!

Ha csak sima liszt, az is leázna.

2015. jan. 31. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!