Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott tengeri halfilé...

Fagyasztott tengeri halfilé sütésének a legpraktikusabb módja?

Figyelt kérdés
Elsősorban paprikás lisztben történő sütés érdekelne: ha kiengedem előtte akkor igencsak mállékonnyá válik, esetleg fagyosan kellene de akkor meg a jégkristályok miatt gondolom csapkodna az olaj szanaszéjjel? Szóval mi módon sütitek hogy a lehető legjobb eredménnyel sikerüljön, főleg az előkészület érdekelne tehát kiengedve/félig kiengedve/teljesen kiengedve, vagy van plusszban valami "trükkje" esetleg?
2015. jan. 2. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én hagyom kiengedni, de azért nem egy fél napig, mert akkor tényleg nagyon szétesik a hal (mondjuk halfajtája és márkája válogatja), kb 4-5 órát, amíg a nagy jegek leolvadnak róla, de sokkal tovább nem.
2015. jan. 2. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp teljesen kiengedve. Ha kiengedet, akkor a fölösleges vizet papírtörlővel itasd le a halszeletekről.

A liszthez pedig egy nagyobb edényt használj amiben bven elfér a hal, tedd rá a lisztre, de ne forgasd hanem borítsd be a liszttel a halszeletet, finoman nyomogasd meg, majd sörpörd le róla a lisztet és ovatosan emeld ki.

Én így szoktam panírozni.

2015. jan. 2. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!