Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Oldalast sütöttem, raktam alá...

Oldalast sütöttem, raktam alá zsírt, plusz a saját kisült zsírja. Beleöntöttem egy lábosba, meddig lehet tárolni/fogyasztani?

Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
4-5 napig biztos! Nem annyira romlandó étel.
2015. márc. 3. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

Mármint nem az oldalasra gondolok, hanem a zsírral.

Sima zsír ugyebár nagyon sokáig eláll, arra lennék kíváncsi, hogy ilyen formában is?

2015. márc. 3. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahogy első írja. Mivel lehetnek benne húsdarabok, meg mindenféle, így úgy kell kezelni, mint a sima ételt.
2015. márc. 3. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha hűtőben tartod, ugyanannyi ideig jó, mint a sima zsír, Csak akkor romlik hamarabb, ha víz is van benne.
2015. márc. 3. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én le szoktam fagyasztani, így hónapokig is eláll
2015. márc. 3. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
És nincs benne víz. Köszi a válaszokat, ez lett volna a következő kérdésem, hogy le lehet e fagyasztani :)
2015. márc. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!