Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A teljes kiőrlésű zabliszt...

Salx Narval kérdése:

A teljes kiőrlésű zabliszt tényleg ennyire keserű?

Figyelt kérdés
Első alkalommal használtam ételsűrítésre és majdnem ehetetlen lett a főzelékem. Rövid pepecselés után megállapítottam, hogy a liszt a hunyó.Ez normális, vagy csak az én lisztem romlott?

2015. márc. 22. 09:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem keserű, bár az biztos, hogy hozzá kell szokni az ízéhez
2015. márc. 22. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én vagyok finnyás, de nem hinném, hogy ehhez hozzátudnék szokni.:D Egy adagot leerőltettem aztán szépen ment a szűrőbe és jó alaposan leöblítettem.:D Most másodjára már rozsliszttel és tönköllyel sűrítettem. Minden esetre jó tudni, hogy nem romlott, majd másik lisztel keverve apránként elhasználom. Köszönöm a gyors választ.
2015. márc. 22. 12:14

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!