Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Üdv mindenkinek. Ti mivel...

Üdv mindenkinek. Ti mivel fūszerezitek a harcsát panírozás előtt?

Figyelt kérdés

Eddig csak sóztam, és tejbe áztattam a harcsaszeleteket. De ha esetleg valakinek jobb ötlete van, kérném írja meg.

Köszönöm.


2015. ápr. 21. 09:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Préselj friss fokhagymát a tejbe, nagyon jó ízű lesz.
2015. ápr. 21. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
56%

Só-bors


Egyébként a halat sohasem áztattam, áztatnám tejbe, elég puha, porhanyós, gyorsan elkészülő húsa van akármelyiknek is. Nem egy 30 éves marha-húst, vagy birkát főzöl-sütöl... Persze mindenki másként csinálja, én biztosan nem áztatnám be!

2015. ápr. 21. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ, tejbe azért áztatom mert kevésbé lesz halízū
2015. ápr. 21. 10:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezért mondom, hogy ízlés dolga.

Én kifejezetten szeretem, ha érzem a kaja ízén, hogy most éppen marha-pörköltet, vagy birka-pörköltet eszek. Vagy a paníron belül a sertés-karaj lapul, vagy éppen egy jól megtermett szürke-harca-szelet,... Nem vagyunk egyformák.

2015. ápr. 21. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ezért felesleges és gyerekes dolog lepontozni a másikat, ha másként csinálja, mint ő. De ennek megértéséhez azért kellene egy kis megértés a másik iránt, egy kis tisztelet, megbecsülés a másik ízlése, étkezési szokása iránt.
2015. ápr. 21. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig ezt írom/mondom, az ízlés nem vitatéma, mondták ezt már a rómaiak is./igaz, hogy megbukott a nagy római birodalom, de azért, volt sok igazmondásuk is :) /
2015. ápr. 21. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is tejbe áztatom, de fokhagymás tejbe. Nem azért, mert nem szeretem a hal ízét, hanem mert akkor olyan jól átitatja a fokhagyma és a fokhagymás hal ízét a szimpla halíznél is jobban szeretem. :)
2015. ápr. 21. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Citromborssal.
2015. ápr. 21. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Az anyósomtó tanultam:


A halat átmossa, letávolítja az oda nem illő részeket. Jól átmossa, és a vizes halat beleforgatja kukoricadarába (amit meg is sóz).


Életemben nem ettem még halat ilyen finoman elkészítve.

Persze a sütésen is múlt, de ez legalább nem a megszokott paprikás-lisztes panír

2015. ápr. 21. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

Ez új, hogy kukorica lisztbe forgatni, de egész biztosan finom.

Ha sült halat akarok készíteni, akkor szoktam paprikás-lisztbe forgatni és úgy sütni. Főleg az apró, u.n. "szemét-halat", beirdalva, fokhagymával bedörzsölve... ne is mondjátok, mert rögtön megyek halat venni...

2015. ápr. 22. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!