Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Brassói bográcsban?

Brassói bográcsban?

Figyelt kérdés
Valaki csinált már brassói jellegű húst bográcsban? Hogyan?
2015. ápr. 23. 07:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Bográcsban minden finom, még rántottát is csináltunk csak az könnyen odaég... :-)
2015. ápr. 23. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Bográcsban leginkább olyan kajákat szoktak főzni, aminek viszonylag bő leve-szaftja van, már a bogrács jellegzetes formája miatt is!!!

Nem igazán tartom jó ötletnek a brassóit abban készíteni!

2015. ápr. 23. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A húst biztosan el lehet benne készíteni, alacsony lángon. De a krumplihoz kell még egy bogrács.


De persze el lehet. A bogrács csak annyiban különbözik a konyhától, hogy nehezebb a hőfokát beállítani, de attól még ugyanaz történik.


Elég nehéznek és körülményesnek tűnik, de ha megcsináljátok, és nem rontjátok el, egészen biztosan életetek legjobb brassóija lesz! :)

2015. ápr. 23. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!