Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párizsi bundás csirkecomb...

Párizsi bundás csirkecomb fűszerezése?

Figyelt kérdés
Eredetileg rántott csirke combot akartam ma készíteni, de elfelejtettem zsemlemorzsát venni. Így párizsi bundás comb lesz. Mivel fűszerezzem meg a combokat, hogy finom legyen?
2015. máj. 31. 12:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Bors, kis majoranna, őröltkömény só, ezeket összekevered és ezzel kened meg a csirkecombot. szúrj be a bőr alatt legalább 3 helyen, oda dughatsz egy szeletke fokhagymát is, és a csontig szúrás segít abban, hogy csontig átsüljön a bundázott hús.
2015. máj. 31. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!