Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Saslik sütőben, tepsiben sütve?

Saslik sütőben, tepsiben sütve?

Figyelt kérdés

25 centis bambusz nyársaim vannak, nem tudom, hogy sütőzacskóban milyen lenne, még sosem használtam.

Vagy inkább egyenként alufóliába csomagoljam ?

Ha valakinek van tapasztalata örülnék, ha válaszolna.



2015. júl. 2. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tepsibe berakod őket egymás mellé, pici víz alá, meglocsolod egy kis olajjal. Alufóliával lefeded, kb 20 percet párolódik. Utána alufólia nélkül megsütöd, félidőben megfordítod őket. Légkeverés vagy grill fokozat csak javít rajta. Nem olyan, mint a forgónyársas vagy faszénen sülő, de nem rossz.
2015. júl. 2. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, majdnem így is csináltam meg.Sütőpapíros tepsiben sütöttem, amit vékonyan lekentem olvasztott kolbászzsírral, és a kész nyársakat is.

Ahogy írtad egy pötty vízzel 20 perc fólia alatt, majd anélkül is kb annyi pirosra sütve, isteni finom én nem mellesleg szép is lett.Hagyományos gázsütőm van, de hál istennek olyanra sikerült, ahogy szerettem volna.

Mégegyszer köszönöm, hogy segítettél :-))

2015. júl. 4. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen :)
2015. júl. 5. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!