Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kevés lesz a paradicsomlé a...

Kevés lesz a paradicsomlé a makaróniba, de elkészíteném és később pótolnám bele, ami még kéne bele, úgy is jó lesz?

Figyelt kérdés

2015. okt. 3. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

Sokkal hamarabb meg fog romlani, mivel nyerset keversz főzöttel, amit épp emiatt soha nem szabad. Ha később is teszed hozzá, minimum össze kell rottyantani, de így is hamarabb meg fog romlani mivel az amihez hozzáöntöd közben kihűl és újra kell melegítened.


A másik dolog hogy újra is kellene fűszerezni, mivel ha most megcsinálod, akkor túl kéne fűszerezned hogy később jó legyen és ne maradjon ízetlen. Ezen felül nem pont olyan lenne az íze a kevesebb paradicsomlé miatt, nem lenne atom kaka, csak a hús belsejébe kicsit kevésbé főne bele a paradicsom savas íze.(Ez az utolsó persze már csak szőrszálhasogatás, de igaz.)

2015. okt. 3. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas választ!:))
2015. okt. 3. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem érzem elég paradicsomosnak a makaróni ízét (mert nem én főztem), akkor a tányéron meg szoktam locsolni egy kis ketchuppal. Utólagos belefőzésben nincs tapasztalatom.
2015. okt. 3. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!