Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütőben sült rántott hús?...

Sütőben sült rántott hús? Milyen? Hogyan csinálod?

Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 16:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%

Pár kísérlet után lemondtam róla, mert rossz, borzasztó zsíros ízü, és semmi rántotthús jellege sincs - olyan üzemikonyhás-másnapos jellege van.


Ezen kivül direkt kimértem, hogy sokkal több olajat vesz fel, mint a FORRÓ olajban kisütött. (Ha az olaj csak meleg, akkor a panír felszívja - ezért zsíros a sütöben sült is -, ha forró, akkor gyorsan kéreg lesz rajta és nem tud többet beszívni magába.)


A család szerint is a sütös változat nem ehetö jó étvággyal, ezért maradok a hagyományosnál.

2015. nov. 14. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
1-es,lehet nem értelek,de hogy vehet fel egyáltalán olajat,ha a sütőben sütés lényege az,hogy olaj nélkül sütöd?Én simán panírozom,sütőpapírra pakolom és betolom a sütőbe.A titok a légkeverés,mert úgy szárítja a panírt és ropogós lesz.Nem olyan,mint az olajos változat,de abszolút ehető.
2015. nov. 14. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Még nem sütöttem, de kóstoltam. Nem tudom, lehet, nem tökéletesen volt elkészítve, nem is akarom egy kóstolás miatt leszólni ezt a verziót, de nekem nem ízlett úgy, mint a hagyományos módon sütött.
2015. nov. 14. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
59%

"Nem olyan,mint az olajos változat,de abszolút ehető."


Igen, ehetö, de nem jó!

2015. nov. 14. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

A legfontosabb, hogy sütés előtt a hűtőbe vagy fagyasztóba tedd a húst vagy zöldséget, és forró sütőben süsd. Így lesz ropogós kívülről és puha belül.


Ha szobahőmérsékletű panírozott ételt teszel közepesen meleg sütőbe, az tényleg borzasztó lesz, nedves és gumis állagú.


Egyébként egy kicsike olajspray mehet rá, mielőtt a sütőbe teszed, de tényleg csak egy kicsike.

2015. nov. 14. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
45%
Te vagy az 1-es is,gondolom a százalékodból.Ha az első válaszodat jól értelmeztem,hogy te beteszed az olajjal teli tepsit a sütőbe,és úgy sütöd,akkor ne csodálkozz,ha nem jó.Mert igazából olyankor olajban főzöd.Tehát ha nem úgy csinálod,ahogy én,akkor hogy jössz ahhoz,hogy megmond,hogy az enyém jó-e vagy sem?
2015. nov. 14. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
Én nem az olajban sültet kóstoltam, hanem az, amit az 5-ös válaszoló írt. De így sem nyerte el a tetszésem. Bocs. Lehet lepontozni, mert nem ízlik a sütőben sült rántott hús. :)
2015. nov. 14. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Így sütök csirke,nyúl,disznóhúst.

Sütőpapírt picit beolajozom, ráteszem a bepanírozott húsokat, minden húsra csöpögtetek pici olajat.Légkeveréses hideg sütőbe teszem 200 fokra felmelegítem és itt kb 20 perc alatt kész. Közben egyszer megfordítom. Mindig sikerül és finom !!!

2015. nov. 14. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
7-es nem neked szólt,hanem a 74%-os válaszolónak.:)
2015. nov. 14. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
41%
Borzasztó, a rántott húshoz legalábbis semmi köze.
2015. nov. 15. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!