Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen szalonna kell a hamburg...

Supra01 kérdése:

Milyen szalonna kell a hamburger húsba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elvileg több receptben is az van írva, hogy a marhafaggyú helyettesíthető szalonnával. De milyennel? Füstölt házi szalonna jó bele?



2016. jún. 16. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

SEMMILYEN.


A hamburgerhúsba nem sovány marhahaú kerül megdarálva, külön faggyút nem kell beletenni, csak akkor, ha sovány, színhúsból készítik - ami enyhén szólva is értelmetlen dolog.


Ha sovány húsból akarsz hamburgert készíteni, akkor abba legfeljebb friss, nyers, nem füstölt, nem sózott, nem fözött szalonna - azaz csak zsírszövetböl álló hús tehetö bele.

2016. jún. 16. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
jó, faggyú helyett,mértékkel.
2016. jún. 16. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, eredetileg marhafaggyú kell bele, ha túl száraz a marhahús. Ha sikerül kifognod marhavesét, azokban jókora, ökölnyi faggyú van, ami a hamburgerhúsba kell.

Ha nem jutsz hozzá, akkor, az első válaszoló szerint járj el.

Vagyis semmi, füstölt, pácolt szalonna, csak színtiszta (ipari ) szalonna.

2016. jún. 16. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!