Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha én fogok lisztet, sót, és...

Ha én fogok lisztet, sót, és vizet és összekeverem (palacsinta tészta állagúra), és kisütöm olajban (serpenyőben, vagy palacsintasütőben) az mi?

Figyelt kérdés
2016. nov. 8. 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Bodag /cigánykenyér /vakaró, csak ezt nem serpenyőben sütik, hanem a kályha (sparhelt) platniján.Törhető, nagyon finom, és autentikus cigány kenyérféle, pl lecsóhoz.

Próbáld meg nagylángon, minden zsiradék nélkül, vas serpenyőben.De ne palacsinta állagú legen, hanem gyúrd össze a hozzávalókat és nyújtsd ki lepény nagyságúra, utána süsd foltosra.

2016. nov. 9. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

De én cukor nélkül csinálom.

Liszt, Víz, só, és egy kis olaj a sütés miatt (de nem biztos hogy kell olaj, ha a serpenyő olyan technológiájú).

Utána néztem a Churrosnak, de ahhoz kell cukor is. DE jó ötletet adtál. Biztos nem lehet rossz.

2016. nov. 9. 14:32
 13/13 anonim ***** válasza:
53%
Vakaró. De ha megkeleszted a tésztát az a kelesztett vakaró. Olyan mint a kenyér. Paprikás krumplival is finom.
2017. jan. 14. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!