Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet igazi, finom...

Hogyan lehet igazi, finom steak-et kesziteni?

Figyelt kérdés
Szeretnem meglepni a felesegemet, mert Angliaban ettunk (en veresen, O medium) es nagyon izlett Neki. Szeretnem ugyanugy tudni elkesziteni. :-) (elnezest kerek az ekezetek miatt)
2010. máj. 10. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:
só + bors, egy éjszakán át hagyod a hűtőben, betekered szalonnacsíkokba, körbekötözöd spárgával....az alját és a tetejét, amit nem borít szalonna serpenyőben lepirítod...teszel rá egy kocka vajat és sütőben 4-5 percig sütöd, hogy véres legyen 8-9 percig, hogy közepes legyen...ha nyomkodod a tetejét, akkor fogod érezni mennyire rugalmas, minél rugalmasabb, annál véresebb
2010. máj. 10. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Legfontosabb, hogy milyen húst veszel. A legjobb a marha bélszin illetve az olcsóbb hátszin. /nem a puhahátszin/.Bekened a kissé kivert húst mustárral, borssal és leöntöd olajjal, hogy ellepje.Pár napig ebben tartod, majd kevés zsiradékon forró serpernyőben megsütöd kb. 3-3 percig. kitapasztalod,hogy mennyi idő ahogy szeretitek. Só a végén. Ha előre sózod, kivonja a vizet a húsból.
2010. máj. 10. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!