Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Füstölt, főtt combból és...

Füstölt, főtt combból és lángolt karajból milyen főtt ételeket érdemes készíteni?

Figyelt kérdés

Meglepő módon ezek - egyes helyeken - olcsóbbak, mint a nyers változat, így gondoltam, kipróbálom őket főzési nyersanyagként, alapanyagként.

Más is kipróbálta már?



#lángolt-karaj #füstölt-főtt-comb
2017. máj. 28. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:
38%

Ezek nem ugyanúgy használhatóak, mint a friss, olyan recepteket keress, ahol füstölt sonka, füstölt csülök az alaphozzátevö.

Emellett a lángolt valami csak pár napig - egy hétig áll el hütöben is, erre oda kell figyelni.

2017. máj. 28. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A füstölt combot, ugyanúgy, mint a húsvéti sonkát használhatod babos, káposztás ételekbe valamint, sonkás-sajtos tejfölös tészta is finom belőle.

A karaj nagyon száraz, az csak hidegkajának finom, ha még főznéd is , szinte ehetetlen lenne.

Ha nagyon vékony szeletekre vágják a boltban géppel, akkor lehet esetleg torma,-vagy sajtkrémmel, körözöttel megkenni és roládnak feltekerni.Az biztos, hogy legalább 100 % hús és nem "istendudja miből van" töltelékáru.

2017. máj. 28. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!