Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem érik a kovászom?

Csitta82 kérdése:

Miért nem érik a kovászom?

Figyelt kérdés
Kenyér készitéshez csinálnék kovászt. Csináltam már fehér lisztböl, teljes kiörlésü buza lisztböl, ennek keverékéböl( mindig megadott recept szerint), de meg sem mozdult egyiknél sem, napok után sem. Szoba hömérsékleten tartom( a lakásban kb 22-24 fok van). Mit csináljak hogy érjen a kovász?
2017. dec. 15. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

A kovász ugye úgy keletkezik, hogy a kenyér sütése előtt eltesznek egy kis darab kelesztett, ÉLESZTŐS tésztás.

Gondolom tettél bele te is élesztőt.

Nem????

2017. dec. 25. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Leírnád, hogy álltál neki?

Mennyi liszt mennyi víz és hogy eteted?

Így jobban tudok segíteni!

2018. jan. 13. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!