Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hókifli zsírral, vagy margarin...

Hókifli zsírral, vagy margarinnal? Rétes- vagy sima liszttel? Élesztővel, vagy anélkül?

Figyelt kérdés

Rengeteg receptet néztem, mindenhol másra esküsznek, és persze mindenki a sajátját tartja a legjobbnak. Melyik receptet válasszam? Saját tapasztalatok esetleg?

Finom, omlós, sokáig elálló hókifli lenne a célom.

Konkrétan ezeket a recepteket néztem ki (lentebb), de szívesen fogadok egyéb jól bevált receptet tőletek is.

[link]

[link]

[link]



2017. dec. 21. 08:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
9es bocsi en nem szoktam ertekelni, de hozzászólnék.. ugy csinálsz,mintha 0%-on lennél. Ne legyél gyerekes.
2017. dec. 22. 06:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

Az nem gyerekesség, hogy nem örülök annak, ha egy korrekt receptet hárman is lepontoznak, mert akkor 50 %-on volt.

Ez merő rosszindulat részükről...

Más:

Kedves kérdező, neked pedig külön köszönöm az esti válaszodat. Nagyon megértelek, hogy nincs is időd válaszolni, azt hiszem, most sokan így vannak.

Üdv)

2017. dec. 22. 06:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!