Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tócsnit lehet zsiradék nélkül...

Tócsnit lehet zsiradék nélkül tepsiben sütni a sütőbe?

Figyelt kérdés
Nagyon sok olajat felszív, ezt szeretném elkerülni.

2018. febr. 28. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
A tócsni sütőben is elkészíthető,a lepényeket helyezzük sütőpapírra, vékonyan kenjük meg olívaolajjal, s nagyjából 15 perc alatt készre sülnek a forró sütőben, egy fordítással.
2018. febr. 28. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet serpenyöben is sütni minimális zsiradékkal, szóval még véletlen sem kell sok olajat használni hozzá.
2018. febr. 28. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Kipróbálom én is.Anyós bő zsiradékban süti.Egyet megeszek és felfordul tőle a gyomrom pedig nagyon finoman késziti el.
2018. febr. 28. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Serpernyőben jobb, de én mindig annyi zsírban sütöm, amennyit meg is eszek vele. Ezzel együtt sok zsírt igényel, úgyhogy olykor sütőben sütöm s annyi zsírt keverek bele, amennyi nekem kell (zsírtalanul iszonyú lenne számomra). Mindkét verziónak megvan az előnye, de mindkettőt szeretem. Igaz, én zsírosan eszem (de attól még nem szeretem a túl tocsogós dolgokat, jó, ha kontrollálni tudom a zsírmennyiséget).


Ami magát a kérdést illeti, persze, hogy lehet, sokan teszik.

2018. febr. 28. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagymamám csinált tepsiben sültet, kockákra felszeletelte és úgy ettük. Nem tudom, miért, de nekem az nem jött be annyira. Száraznak éreztem. Pedig nagyon jól sütött-főzött.

Serpenyőben akkor tocsog a zsírban-olajban, ha nincsenek jól eltalálva az arányok: burgonya, liszt, tojás. Kikísérleteztem, melyik a jó arány, de ne kérdezzétek miből hány dkg, mert függ a krumpli fajtájától és a tojás nagyságától is. Nem beszélve a liszt minőségéről. Én is utálom, amikor nagyon megszívja magát, hiába teszed itatóspapírra, akkor is olajos-zsíros marad.


Válaszom lényege, lehet egyben sütőben is készíteni, de nem annyira finom, mint amelyiket serpenyőben sütöd.

2018. febr. 28. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy az 1-es válaszoló ötlete nem rossz, az nem egybensült, hanem ugyanúgy, mint bő olajban. Kipróbálom én is, kevésbé macerás, mint serpenyőben, mert nálunk úgy fogy, mint a palacsinta. Ahogy sül, úgy fogy a családban. pedig össz-vissz négyen vagyunk. Két felnőtt, két lány. :D
2018. febr. 28. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!