Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jókai bablevest főznék, a...

Jókai bablevest főznék, a csülök bőrét mikor/hogyan kell leszedni?

Figyelt kérdés
Először főzök ilyen levest, illetve csülköt is. Tudom, hogy van, aki a levesben is szívesen eszi a csülökdarabkákat bőröstül, de én nem szeretem. A csülök készre főzése, csontozása után kell lehántani a bőrét, mielőtt felkockáznám a húst? Könnyen leválik? Vagy hogyan kell csinálni? Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és elnézést a béna kérdésért, egyszer mindenki kezdő! :)
2018. márc. 8. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól főzd meg a csülköt, akkor tudod kicsontozni, lehúzni a bőrt.

A bőr így könnyen lejön a húsról.

2018. márc. 8. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Tegyél bele tarját, combot stb és nincs ez a gondod.
2018. márc. 8. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Küldd el nekem, én imádom!:)

Héjában főtt krumplival, ecetes tormával... hmmmm....


Ja és ahogy írták, amikor már a hús puha, a csülökcsont könnyen kijön, akkor kell "meghámoznod"!:)

(Kutyának ne add, mert beteg lesz tőle!)

2018. márc. 8. 23:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2018. márc. 9. 07:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem írták. Ne dobd ki a bőrét töröld szárazra tedd a sütőbe 150C° KB 20 percre száradni. Majd vágd fel kisebb darabokra és bő forró olajban süsd ki. Baromi finom ropogós pörc lesz belőle.
2018. márc. 9. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!