Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tényleg ennyire fontos a...

Tényleg ennyire fontos a húslevesbe a vegeta és a húsleveskocka?

Figyelt kérdés
Én általában szoktam beletenni húsleveskockát és vegetát volt hogy elhagytam és valahogy nem volt olyan intenzív az izé pedig rengeteg fajta zöldség és hús volt benne de valamiért mégis nem volt az igazi. Ennyire fontos lenne a vegeta és a húsleveskocka
2018. okt. 20. 11:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Nem, nem fontos, de nehéz kihagyni, ha rászoktattad magad.
2018. okt. 20. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Ízlések, és pofonok... ha te már annyira megszoktad, akkor lehet, hogy tényleg hiányzik, de én pl vegetát soha nem használok, leveskockát is csak néha. (ismerek olyanokat, akik mindenbe tesznek vegetát, nekik tényleg lehet, hogy hiányzik, ha nincs az ételben, ez kissé olyan mint a só, ott is van aki agyon sóz mindent, míg aki nem, annak nem is hiányzik) A húsnál pedig nagyon nem mindegy, hogy milyen az a hús, pl ha csak csirkemellet teszel bele, akkor hiába van benne sok hús, szinte semmi íze nem lesz tőle a levesnek.
2018. okt. 20. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Bio leveskockát használok, de amúgy az sem fontos, ha beleteszed a megfelelő fűszereket, ugyanolyan lesz.
2018. okt. 20. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Soha nem használok semmi ilyesmit,semmilyen ételbe..húslevesbe csak fekete szemes bors és só.Zöldségek gyanánt,petrezselyemgyökér,sárgarépa,zeller,karalábé,petrezselyem,lestyán,zellerzöld..ha tyúkból főzöm rakok mellé kelkáposztát és karfiolt is,orjalevesnél elhagyom.Ez mind kerti,saját zöldség.Ezt minden vasárnap megfőzöm,cserépedényben kemencében.Hozzá kell tennem hogy faluban lakok,vannak disznóim, birka,csirke,kacsa liba,gyöngytyúk..ugye ezeknek az íze nemhogy össze nem hasonlítható a boltival de nem szabad egy napon se beszélni róla...
2018. okt. 20. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki hozzászokik az intenzív (műanyag) ízekhez, nehéz leszokni. Mi sok zöldséggel és hússal főzzük a levest, semmi adalék nincs benne, nagyon finom. A tágabb családnak is ízleni szokott, pedig fogalmam sincs, hogy ők otthon hogy csinálják. Tényleg nem olyan erős így az íze, de természetes és finom. Mi azzal a baj?
2018. okt. 20. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Ja és a csirke mellé nem árt egy kis marhát is beletenni.
2018. okt. 20. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
25%
Fontos. Tudod, ha valaki megszokta a sozott banánt, nem érzi finomnak so nélkül. (Tehát a banánra fontos a so!)
2018. okt. 20. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok jó minőségű hús van benne, és sok zöldség, akkor nem kell.
2018. okt. 20. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ, hogy ki hogyan szereti. Mi mindig teszünk bele leveskockát, pedig házi húsból és zöldségekből szoktuk készíteni.
2018. okt. 20. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én megérzem a vegetát a levesben. Illat alapján is. És nem eszek belőle, sőt! Volt, hogy menzán visszavittem, hogy ez tele van vegetával és nem szerintem rossz lett. Erre visszaadták a pénzt.
2018. okt. 20. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!