Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült csirkemellet át lehet...

Sült csirkemellet át lehet valahogy alakítani?

Figyelt kérdés

Ma sütni akartam csirkemellet és pár napja a szüleim hoztak egy csirke fűszersót, amit ezelőtt sose használtam, szóval gondoltam itt az ideje kipróbálni. Amikor beleszagoltam a zacskójába, még kifejezetten jó illatú is volt, szóval azt hittem, tök finom lesz vele a hús...Hát nagyon nem.

Nem akarom kidobni se, mert több, mint fél kg csirkemellből csináltam :C Szerintetek valamit lehet még vele kezdeni, hogy normálisabb ízű legyen? A fűszersóban amúgy nem tudom, mi van pontosan, de olyan ízű, mintha kb. a 95%-a sima fűszerpaprika lenne. Arra gondoltam, hogy esetleg valami szószt csinálok, amiben alapból van paprika és belerakom a feldarabolt sült csirkemellet és így megpróbálom összeforralni picit, mintha alapból ilyen szószos husinak indult volna, csak félek, már nem sokat lehet rajta segíteni, mert ugye már nem nyers a hús, másrészt csak holnap délután tudnám megcsinálni, addig a hűtőben kell állnia és hát ugye a másnapos csirkének van az a jellegzetes íze...Szóval szerintetek megéri bajlódni vele, vagy ez már nem lesz jobb? Esetleg valaki csinált már hasonlót?


2019. márc. 12. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Franc se kínlódna ennyit fél kg csirke miatt.
2019. márc. 12. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj belőle húskrémet: tépd darabokra és aprítógépbe tedd be egy kis tejföllel, vagy görög joghurttal. A tejföl vagy joghurt enyhíteni fogja az ízét. Esetleg tegyél hozzá édes lilahagymát vagy sonkahagymát, fokhagymát, az is megváltoztatja az ízt. Pirítósra kenve finom lesz.
2019. márc. 12. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Daráld le gyúrd át majonézzel őrölt köménnyel zöld fűszerrel és süssd ki fasìrtnak .
2019. márc. 12. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Dobd forrásba lévő vízbe 2-3perce szinte minden ízt elfog venni(kifőzöd), aztán szűrd le és kedved szerint rakhatod bele szószba, pástétomnak stb.
2019. márc. 12. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2019. márc. 13. 05:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen főzelék, amit tejföllel készítesz, vesz el a hús túlzott sósságából: tejfölös krumplifőzelék, tejfölös tökfőzelék, vagy éppen belekockázod egy nagy adag orosz hússalátába,
2019. márc. 13. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!