Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pénz és az érdekek mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénz és az érdekek mindent befolyásolnak?

Figyelt kérdés

Mindenhol felső kategóriás autó mellett lehet látni a szép nőket.

Előbb látni őket gazdag öregemberrel, mint egy fiatal emberrel.

És még a nőknek van lelke, ők a jó emberek?

Az érdekek és a pénz! Semmi másról nem szól az egész.

Ha lenne lelkük, akkor érdekelné őket, hogy a férfi társadalomban kivel-mi van. Foglalkoznának azokkal is, akik mellett nem származik érdekük.#gazdagság, pénz, szegénység, különbség, nők , férfiak
máj. 30. 15:57
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/583 A kérdező kommentje:

268: Látom, hogy a rosszindulatod határtalan.


Tudod , hogy miért? Mert nem látod a fától az erdőt.

Buta vagy mint a föld, de hát ez nem meglepő.

Tested az van, eszed ahhoz képest nem sok.

Ha a NAGY pszichológus (?!) Ági értené a férfiakat, akkor

velem lenne és a problémámat megkérdezné, nem pedig főbe lőné magát. Adna testet, lelket és lehet, hogy megváltoztatna bennem mindent.

Szóval nem fogadom el a meglátásodat, maximum tudomásul veszem, hogy emberileg te sem érsz többet a nullánál.


A természet alapvetően nem undorító, ezt tanuld meg.

A természetet, maga az élet alakítja.

Aminek része a magadfajta nő.

Akivel rengeteg probléma van sajnos.

Főleg azoknak a férfiaknak, akinél nem tudja a fajtád az érdeket keresni.


Az egyetemen lévő lány, ha jól néz ki, az a professzorral, meg a tanárjával kefél a jobb jegyekért, meg a jövője lehetőség szerinti jó kimeneteléért. nem kell téveszmének venni a valóságot. Meg lehet mutatni az igazságot. A szavak ehhez nem elegendőek.


A nők rendeltetésellenes viselkedése folytán csodával határos, hogy az én természetem még csak ilyen...


Szóval mielőtt az észt osztod , nézz a tükörbe és tedd fel a miérteket kérdésképpen.

jún. 1. 19:22
 272/583 A kérdező kommentje:

268:


Még nagyon fontos:


Azt írtad magadról, hogy nem vagy szép, de egyik adottságod formásabb mint a másik. Hát tudd meg, te egy piszkosul jó nő lehetsz ahhoz, hogy válogatni tudjál. És amíg a magadfajta válogat és dönt, addig a másik oldal küzd érte. Így könnyű neked minősíteni a férfiakat, valljuk be, más dolgod sincsen, csak hogy válogassál. (Ha éppen úgy akarod)

Majd amikor a fajtádnak kellene küzdeni a férfiakért és ők lennének nyeregben a döntés kiváltáshoz és ők minősíthetnének nagy mellénnyel érdemben, meglátjuk milyen jelzőt kapnál. Tekintettel arra, hogy nulla megértés van benned és te is lélektelen vagy.

jún. 1. 19:27
 273/583 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is ebben reménykedem, hogy ha már Viktor így összebarizott Putyinnal, akkor legalább vízum nélkül mehetünk majd Oroszországba :) Amúgy esküszöm nem értem, hogy minek írogattok vissza ennek a páviánnak:D
jún. 1. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 274/583 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszik tudnak rá hatni, de félő hogy ide meg a gyógyszerek is kevesek lennének.
jún. 1. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 275/583 anonim ***** válasza:
100%

"Nem relevánsak azok a válaszok."


Relevánsak, csak nem tetszenek neked, mert nem illeszkednek a(tév)eszmerendszeredbe.

jún. 1. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 276/583 anonim ***** válasza:
100%

Miután folyamatosan hazudozol, vádaskodsz és mindenkiről ocsmányságokat feltételezel, viszont képtelen vagy néhány összefüggő mondatot értelmezni, jogosan gondoljuk azt többen is, hogy elmebeteg vagy. Nem, nem felszínes attól egy nő, hogy nem akar egy elmebeteggel lenni. Egyetlen pszichológus sem kefél az ügyfelével és nem attól jó ember, hogy mindenféle lelkibeteggel összefekszik.

Emberileg velem köszönöm szépen, semmi baj sincsen, van rengeteg barátom, szerettem, nélkülözhetetlen vagyok a munkámban mert emberekkel foglalkozom és jól csinálom a dolgomat. Ők szeretnek, ők keresnek.

De nem fogok kedveskedni egy olyan emberrel, aki rosszindulatú és csak fröcsögi magából a mérget. Nem leszek kedves valakivel, aki minden nőt kvának tart, aki csak egy kicsit is jól néz ki. Nem fogom épeszűnek tartani azt, aki nem tud mit kezdeni érvekkel és logikus kérdésekkel, aki félre beszél és csak löki az értelmetlen hülyeségeket. Egyszerűen olyan messze vagy a logikától mint Makó Jeruzsálemtől. De csak szitkozódsz, beszólsz, gyalázkodsz megállás nélkül.

Gondolom egyetemre nem jártál, mert akkor nem írnál ilyen hülyeséget sem. De az a szomorú, hogy nem csak a nőket nézed le, a férfiakat is. Ugyanolyan üresfejű ösztönlénynek tartod őket mint amilyen te is vagy.

Nem a nők viselkedése a rendellenes, hanem a tiéd. És ez nem lenne baj, ha csendes bolond lennél, de itt halászod a figyelmet és árasztod a mérgedet. A világ jól van így, ahogy van. Mindenkinek joga van úgy élni, ahogy szeretne. Nagyon sok csúnya nő nem talál társat, mert hiába szorgalmas, értelmes, művelt, a felszínes pasiknak a jó nő kell, őket persze nem sajnálod te nagy empata :-)

jún. 1. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 277/583 anonim ***** válasza:
100%

A nők rendeltetésellenes viselkedése folytán csodával határos, hogy ...


Mit nevezel "rendeltetésellenes" viselkedésnek a nőknél?

jún. 1. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia
 278/583 A kérdező kommentje:

Te azért írsz engem elmebetegnek, mert igazából az érvekből kifogytál, átmész sértésbe és a valóságot nem akarod megfelelően látni. Buta vagy, mint a föld. Nem voltam az ügyfele a delikvens pszichológus Áginak, aki pénzéhes, akárcsak kategórikus társai.


"és nem attól jó ember, hogy mindenféle lelkibeteggel összefekszik."


Hát nem is attól jó ember, belülről olyan romlott, mint a fáról leesett 1 éves alma, miközben pszichológusként emberekkel foglalkozik.

Nem is attól jó ember, hogy a nagy igényei teljesülése esetén nyitja ki a lábát.


Emberileg veled elméletileg semmi baj nincsen, csak kb te magad írtad le, hogy lehúztak a férfiak többször, ami által ugyan nem vagy rossz ember, de buta mint a föld. Valószínűleg olyan férfit kerestél, aki nem a te kategóriád volt és belülről romlott vagy, az univerzum azért juttatott ilyen helyzetbe. Ugyanis ha valóban jól nézel ki, lehúzás nélkül is elég lettél volna te és a fene nagy természeted.


Tudod egy kapcsolat alappilére a szex. Ahhoz test kell. Nyomorúságból nem fogok összeállni azzal, aki nem illik hozzám. A te fajtád, mert azt már fajtának kell nevezni, amennyiben jól nézel ki , illene hozzám, csak ha nem lenne velejéig romlott, akkor én sem lennék egyedül.


Te vagy messze a logikától és az értelemtől.

Nem akarod meglátni és elismerni, hogy a nők ott vannak, ahol a pénz van.

Attól még nem lelki beteg valaki, hogy leírja az igazságot és nem szórakoztatja el pénzzel és vihorászással a fajtádat.

És ha lelki beteg valaki, annak megvan az oka.

Azt nem elsöpörni, hanem megváltoztatni kell.


A valagad az sokat segíteni sok férfin, ha lenne benned annyi gerinc, hogy embernek nézed az embert. Te nagy empátia.

jún. 1. 19:46
 279/583 anonim ***** válasza:
100%

"Emberileg veled elméletileg semmi baj nincsen, csak kb te magad írtad le, hogy lehúztak a férfiak többször, ami által ugyan nem vagy rossz ember, de buta mint a föld."

Látod, itt is hazudsz. Annyit írtam, hogy a volt férjem lehúzott anyagilag, ez egy darab férfi, akit szerettem testileg és lelkileg is. Egy álmodozó volt, aki nem tudott bánni a pénzzel és mivel én hűséges voltam és kitartó, nem jártam anyagilag éppen fényesen vele.

Amúgy vicces, hogy az a nő, aki gazdag pasit keres érdekember, akinek meg nem számít a pénz, az buta, mint a föld. És meglepődsz, ha nőgyűlölőnek vagy titulálva. :-)


"Valószínűleg olyan férfit kerestél, aki nem a te kategóriád volt és belülről romlott vagy, az univerzum azért juttatott ilyen helyzetbe."


A volt férjem 164 cm magas, nem túl szép ember viszont kedves volt és aranyszívű. Igazi lúzer :-) Igen, a fene a fiatal énemet, hogy nem a pénztárcáját néztem. Az univerzum engem nem juttatott rossz helyzetbe, köszönöm szépen, remekül megvagyok, tanultam a hibámból, csóró lúzerrel többet nem kezdek. :-) Na és téged miért is jutatott az univerzum ebbe e helyzetbe, mesélj? Mert kettőnk közül nem én sírok itt.


"Ugyanis ha valóban jól nézel ki, lehúzás nélkül is elég lettél volna te és a fene nagy természeted."

Én írtam, hogy nem vagyok szép, csak van mellem és fenekem. De a téveszméddel szemben ez nem elég, mert ha egy nő nem szép, akkor nehezen talál társat. Csak én ezt elfogadom, veled ellentétben. És én elvagyok egyedül siránkozás nélkül, amíg nem találok kölcsönös szerelmet ismét. Ugyanis -szintén veled ellentétben- nekem a szerelem a fontos, nem az, hogy szexeljek egy jó testű kannal aki mellé lehet buta is mint a föld. Ennyire nem vagyok felszínes.

Te kedves és buta ribiket keresel, szerinted ők a jó emberek. Akik sajnálatból lefekszenek veled, mert vonzódnak a pszichopatákhoz. Szerintem meg a szex két ember magánügye, akik szerelmesek egymásba. Az én valagam nem szeretszolgálat inceleknek, hanem a saját testrészem, ami fölött én rendelkezem. Az empátia nem azt jelenti, hogy meg kéne osztani a testedet és a lelkedet arra nem méltó idegenekkel.


Téged nem elsöpörni hanem megváltoztatni kell? Azt próbáljuk itt oldalakon keresztül, de nem hagyod magad.

jún. 1. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 280/583 A kérdező kommentje:
Kesztyűk, maszkok, fertőtlenítők

279: Kisokos!


Csak mert korábban volt aki nagy okos lett.:) Te most itt a kis okos vagy.

Egy nagyon kevés értelmet találok az írásodban, de annál több nagyképűséget és velejéig romlottságot ismételten.


A nőgyűlölő az nem önmagától lesz nőgyűlölő. Az élet hozza azokat az állapotokat, amikből ezek adódnak. És az írásodban megint a jelenlegi állapot kritizálása látszik, de a miértek nem izgatnak. Holott, ha ez így van, arról is csak azok tehetnek, akik miatt ez kialakult. Képzeld, én nem tudtam elfogadni, hogy nem férfi a férfi pénz nélkül. Nekem és sok férfinek kell az, hogy egy nő odaadó legyen és hogy velem legyen. De a nincs-ből nem tudom megteremteni a szép nőt, ezért martad hiányként.


Te mint beképzelt fenevad, jobb ha elteszed magad estére. Ugyanis csóró lúzernek nevezed a férjedet, akiben valójában csak annyi hiba lehetett sok más férfihez képest, hogy képes volt valamiylen módon lehúzni anyagilag. Hát tudd meg, ha én lettem volna a helyébe, én nem húztalak volna le anyagilag te fenevad.


Te azt írtad, amit akartál, ha megvannak a testi adottságaid, akkor bizonyos tekintetben már szép vagy. De egy anonim harcossal nem fogok különösebben ilyen téren vitatkozni, azt írsz magadról, amit akarsz.


Te lehet hogy elvagy egyedül siránkozás nélkül, ugyanis a nemek közötti különbözőségek miatt soha nem is kerülhetsz olyan helyzetbe , mint a férfiak. Ugyanis ti nálatok nőknél elég az is, ha felvesztek egy jó ruhát, bementek például egy szórakozóhelyre és mosolyogtok valakire. Az 99 százalék, hogy odamegy hozzátok és nem fog azzal baszogatni benneteket, hogy hónapokig ismerkedtek vagy éppen nem tudják, hogy mit akarnak.

Az megfarkal benneteket és ha mind a két oldalnak ez a célja, akkor azt el is éritek. Ti nektek könnyű, minden ujjatokra találtok azonnali partnert.

De fordítva nálunk férfiaknál ez nem így van. Mi nekünk alapvetően nagyobb lehet a hiányunk az életben , mint nektek, akiknek más dolga sincsen, csakhogy válogasson a fajtátok.


Lehet, hogy neked szerelem a fontos, az a te dolgod.

Nekem is fontos a szerelem, de nem olyan áron, hogy azt a Mariskától kapom meg, akire nem tudok felizgulni, mert nem is hozzám illik. Én attól akarnék szerelmet, aki nekem tetszik. Felszínes vagy nem felszínes, még jó hogy működik a biológiám és vannak kívánalmaim.

Az én kívánságomnál nagyobb probléma az, hogy a szép nőnek a beképzelt agya van és az , hogy lenézi a férfiakat.


Nem buta ribiket keresek, hanem olyan nőt, akit külsőleg és belsőleg is csodálni lehet azért amilyen tulajdonságokkal és küllemmel rendelkezik.


Te pszichopatának nevezel engem, hát sajnálni tudlak.

Akkor sem jobbak azok a nők az ördögnél akik engem vagy a hozzám hasonlókat lenézik, mert nem vagyunk rondák, csak a zsebünk nincs tele.


Az empátia nem is azt jelenti, hogy megpróbálod megvédeni az igazadat egy olyan világban, ahol a férfit a pénztárcája alapján mérik meg a nők.

Az empátia igenis arról szól, hogy magadfajta nőknek nem kéne pszichopatázni, hanem meglehetne változna, ha már a problémákat nem akarjátok elvenni magatokra, csak dőzsölni és szórakozni, legalább ahhoz legyen eszetek, hogy részvételeteket adjátok a jelenlegi állapothoz.


Te megváltoztatni szavakkal nem fogsz senkit, majd ha a társadalmi környezet és a rendszer változik, akkor változnak maguk a helyzetek.

Most gondolj bele, hogy egy magadfajta anonim senki itt ossza észt és amikor én kilépek az utcára újra belefuthatok egy olyan szép nőbe, aki nem vesz emberszámba. Na most akkor a fene nagy okfejtéseddel szerinted mit tudsz megoldani?


Nekem lenne egyszerűbb elfogadni , hogy velejéig romlottak a gyönyörű nők és istápolni azt az állapotot, hogy őket gyarapítani kell minden téren és anyagilag. Akkor hamarabb lehetne párom az tuti. Csak az nem így működik, mert a pénzt nem lopom, és amit keresek , az ehhez nem elég.

jún. 1. 20:30
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
Unatkozol? Gyere játszani!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!