Tesco fánk hány kcal lehet kb?

válasza:Igen, súly szempontjából tényleg a kalória számít a legtöbbet, de az egészségnél a minőség a mérvadó.
Szóval heti egyszer belefér, ha egyébként egészségesen étkezel.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Borzasztó lassan fogyok, legutóbb 2 hónapba telt leadnom 3 kg-t napi 1000-1200 kalóriával. Pedig elvileg fél kilót kéne ezzel fogynom hetente. Most újrakezdtem a diétát ugyanezzel a mennyiséggel, és vasárnap óta nemhogy nem fogytam, még híztam is 0.6 kg-t... Minden nap...
Ha heti 3 aerob edzés van, amit bicajjal oldok meg, akkor a többi napokon is van/lesz fogyás ha a deficitet tartja az ember? Az aerob napokon kel több kaját fogyasztani?
58 kg vagyok. 1200 kcalt eszek naponta és kb 350 kcalt dolgozok le minden nap. Többet kéne mozognom? A célom az 50 kg.
Pl a grande candyben, vagy a töltött epresben Fontos lenne és előre is köszönöm a válaszokat
Minden táblázat mást írt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!