Hasmenés normális az életmódváltás után közvetlenül?
2-3 hete étkezem nem szigorúan,de többnyire követve a paleolit módszert. Glutént és tejet semmilyen formában nem fogyasztok,mivel laktóz intoleranciám,illetve ekcémám van.
Kb 1-2 hétig végig hasmenésem volt (bocsánat a részletezésért) ,de nem a brutálabb fajtából,csak többször mentem wcre,és a produktum állaga nem volt éppen szilárd,hogy úgy fogalmazzak:D Most 2 napja elmult,maradt a napi 2 wc,de normális.
Ez a kaja miatt volt?Vagy egyéb oka van?
Hehehehehe :-D.
Nem minimoriss meggyőzi, hogy jó a paleo :-D és happy ending :-D
Ahh, neem.. Ettünk mi már együtt, nem is akármiket. Persze ezt ő nem szívesen hangoztatja.
Első körben ez volt. (FEHÉRKENYÉR, körözött(tehát túró, igen..), sajttekercs, vaj.. és a többit látjátok)
De azért zöldségek terén sem fukarkodtam, nem szólhattok egy szót sem!
Második körben volt a torta (nem, nem paleos.)
Aztán volt még tatár beafsteak, pirítóssal (tehát ismét fehérkenyér)
Hi hi hi
Szóval, MinnieRizs (hátja, még a rizsem hogy ízlett neki!!) most lebuktattalak..
Verekedés nem volt, tudja, hogy tudok szakszerűen gáncsolni, és kivédem a tacsis (tai chi) hadonászásait :DDDDD
Tényleg csajok, nem akartok egy paleopartyt? Belevihetnétek a rosszba.. :D:D
Fincsik voltak, tagadhatatlan.
Én bármit ehetek, nem én akarok fgyni + rajtad kívül bárki mást le tudok zúzni, ergó nekem senki sem szól be ha mosolygós felvágott bigyót és sajttekercset eszem. Tényleg de jó volt :)
Apropó tatárhús.. hát nagyon gondolkodom a nyers húson. Nagyon kívánom! Jó borsosan, fűszeresen! :$
MinimorRris szééégyeld magad!
Mugli!
:)
Nincs bennem szégyenérzet, nem hiszem hogy teljesen egészséges lennék lelkileg, de sokkal több pozitív érzés, szeretet és béke van bennem mint mondjuk 'szégyenérzet' vagy furdallás :)
Mondjuk ez változó, vannak rosszabb napok, de aligha kaja miatt szomorkodnék :P
Hát akkor happy end van :-D.
A kérezőnek sincs már hasmenése :-D
Mindenki örül...BÓÓDOGSÁG
De amúgy ha mozogsz előtte, utána, akkor azért nem olyan nagy gáz, nem?
Mindjárt felteszek egy ilyen kérdést, fogynivágyók módra XDDD
Na ne tagadd... tuti mikor olvastad, bevörösödtél, és behúztad füled, farkad, mint egy kisgyerek, akit rosszaságon kaptak!
Hogyhogy nincs munkád? Mit dolgoztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!