Melyik a legfinomabb feherje szerintetek?
Ezt tényleg nem lehet így megmondani.
Nekem pl a Biotechben kapható fehérjék közül nagyon bejön a bourbon vaníliás, a cookies and cream-es és a sós karamellás is. A párom is szereti ezeket, de ő pl odáig van a citrom sajttortásért, amit én ha muszáj lenne se tudnám leerőltetni. Szóval attól függ. A biotechben vannak ezek a kis egy adagosak, érdemes azokból kóstolgatni, lehet, hogy van más márkának is, azt nem tudom.
Nekem az edzőm azt mondta annó, hogy ebben a kategóriában, majdnem mindegy melyik cégtől veszed meg a fehérjét, így én ott veszek ahol épp eszembe jut :D
A vaníliás és a csokis kb mindenhol jó :D
Egyébként g̶y̶m̶b̶e̶a̶m̶n̶é̶l myproteinnél, vagy nemtom melyiknél most van ilyen üdítő szerű cucc, hogy nem olyan mint a szokványos fehérje. Jó cucc, meg a változatosság gyönyörködtet, de én nem tudom azt sokáig inni. Az első pár pohár mindig fun.
ő lenne:
Scitec - Anabolic Whey (,vanília)
Scitec 100% Whey protein (erdei gyümölcs+vanília)
Továbbá tesóm szerint a Scitec 100% Whey protein Eper+fehércsoki is nagyon finom. Nekem ez nem annyira jött be mint az erdei gyümölcsös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!