1/12 anonim válasza:
Ez inkább borda, a fűrészizom nem ott tapad. Különben sem valami izmos a srác, max ha direkt arra pózolna, akkor látszana.
3/12 dirtboy válasza:
a szöge kizárja hogy borda legyen mivel az közel vízszintes ez meg eléggé ferde.
4/12 anonim válasza:
A bordakosár? Kilélegzett állapotban a vízszintessel ~40fokos szöget zárnak be a bordák, minél lentebbi borda, annál többet. Más meg nem igen lehet. Külső ferde hasizom eredési helye alternál az elülső fűrészizom csipkéivel, de ilyen fejlettségi szintén az maximum tapintható, de nem igazán látszik.
6/12 anonim válasza:
Most mondtam, hogy nem a fűrészizma, mert az nem ott tapad.
7/12 anonim válasza:
GreenTea
Az izmok látszanak. A srác fedett (zsíros, vizes), nem látszanak a bordái. Ilyen pózban biztos nem.
8/12 anonim válasza:
Ez borda. Ahoz, hogy fűrészizma legyen ahoz kockahasnak is megkell lennie. Külön arra senki se edz, de amúgy is vele együtt a has is ég. Szóval százszázalékig bordát látunk:)
9/12 dirtboy válasza:
nekem som kockás a hasam de mégis látszik ugyan az az izmom mint a képen a gyereknek,meg láttam már egy rakat ilyen kölyköt nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!