Ezek az étrendkiegészítők jók?
Figyelt kérdés
Ezeket néztem ki, én fogyni és edzeni akarok. Mivel lassan megy ezért gondoltam szükségem lenne pár étrendkiegészítőre. Mit gondoltok ezekről? Esetleg van olyan ami fölösleges? Illetve most azon filózok hogy a pow3rd vagy vitargo. Vagy a 2 másra jó?
2014. nov. 26. 22:25
1/2 A kérdező kommentje:
Vitargo kihúzva:D Szóval ezek jók vagy kell még valami?:D
2014. nov. 26. 22:28
2/2 anonim válasza:
Hát nemtudom pontosan nem vagyok profi:D Vitargo fogyáshoz sztem nem kell. És az étrend 10x olyan fontos mint barmelyik kieg. Egy zsírégetőt vegyél szerintem. Pl. nagyon jó a muscle factor a scitectől 2%-ot lement a testzsírom,izomból pedig kb. 6-7 grammot vesztettem ugyhogy jó cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!