710 ezer bruttó Medior fejlesztőként elmegy?
"#10 cég neve?"
WorldQuant
Bár ahogy írtad, hogy 17 évesen kezdtél a cégnél és nem jártál egyetemre úgy már érthető miért olyan alacsony a béred. Én a br 870k kezdőfizut mérnökinfó BSc + alkalmazott matematikus MSc után kaptam + angol felsőfokkal.
Így érthetőbb hogy miért alacsony a fizu és miért nehezebb az álláskeresés.
Ha többet akarsz akkor levelezőn én megcsinálnék egy proginfót. Tapasztalattal a legtöbb tárgy elég egyszerű.
Igen, és egy hónapban vezet 250 órát. Minimum.
#17-esnek.
Teljesen korrekt egy medior fejlesztőnek sajnos. Tekintve az ország helyzetét és az IT piac erőteljes hanyatlását, meg azt hogy milyen sok már az IT-s munkanélküli az országban, főleg a junior. Nekem rengeteg ismerősöm van aki egyetemi informatikus diplomával sem tud elhelyezkedni, nem hogy még egy gyorstalpaló után.
Én nem azt mondom, hogy nem érdemelnél többet. Viszont sajnos a magyar gazdaság realitása miatt ez van. Ennyivel kell megelégedned, és még örülhetsz hogy van állásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!