Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért büdös a nem romlott...

Avada0 kérdése:

Miért büdös a nem romlott vákuumcsomagolt hús? Még sütés/főzés után is.

Figyelt kérdés
Volt már ilyen jó párszor. Van egy ilyen kellemetlen szaga ami sütés után is érződik, ha megcsapja az ember orrát.

2019. aug. 17. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Mert romlott. Megesik.
2019. aug. 17. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Én is találkoztam már párszor ezzel. Bőven a szavatossági időben volt, nem is 40 fokos kánikulában vettük, és mégis büdös volt. lehet nem megfelelően tárolták valahol vagy mégse volt az olyan friss. Egy darabot próbából elkészítettem egyszer, de igen, megmaradt a szaga. Persze nem ettük meg.

Sajnos ment/megy a kukába :((, még szerencse, hogy ritkán futok bele ilyenbe.

2019. aug. 17. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Mert már büdösen csomagolták.
2019. aug. 17. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem rohadt szaga van, hanem valami furcsa bűze ami főzés, sütés után is megmarad. Még ha levegőztetve is volt amit, úgy hallom előírnak az ilyen húsoknál.
2019. aug. 18. 08:07

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!