Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertés karajból és tésztából...

Sertés karajból és tésztából mit tudok főzni a pörkölten kívül?

Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 10:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi van még otthon?

A pörköltbe teszel gombát, majd besűríted egy tejfölös habarással. Vagy ugyanez zöldbabbal.

2019. nov. 25. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Hát, ebből a kettőből pont nem pörköltet szoktak csinálni.
2019. nov. 25. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Bármit.
2019. nov. 25. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk, aki karajból csinálna pörköltet az amúgy sem teljesen épeszű.
2019. nov. 25. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Karajból nem szoktak pörköltet főzni

Karajt meg kell tölteni kolbásszal és egyben lesütni, és ha feltétlen tésztát akarsz hozzá, akkor köretként egy rakott brokkolis-tejszínes tésztát lehet csinálni

2019. nov. 25. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
Bármiből lehet pörköltet csinálni, utolsó. Tölteni meg nem kell, max lehet.
2019. nov. 25. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez az, hogy mi van még otthon? Én is úgy közelíteném meg, mint az első, hogy szaftot csinálnék, szeletben sütném.

Lecsót; sima paradicsom szószt; sajtszószt; tejszínes zöldfűszeres szószt; hagyma, fokhagyma is finom.

2019. nov. 25. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Màr miért ne lehetne a karajból pörköltet csinálni? Tejfölös pörköltet mindig abból szoktam.


Ha mindenképp tészta kell hozzá, akkor én valami rakottasat csinálnék: karajt apróra vágva serpenyőben megsütni, tejszínes vagy paradicsomos szósszal felönteni (attól függ, mi van otthon), tészta közben megfőz, nem baj, ha kicsit kemény marad. Nagy jénaiba vagy egyéb sütőedénybe a leszűrt tészta, húsos raguval elkever. A tetejére opcionálisan mehet tejföl (én rakottasnál tejszínnel keverem), és/vagy sajt, sütőben a sajt pirulásáig sütni.


Más verzió, kifőzdékben nagy divat a bolognai/milánói szelet, husi kiránt, majd a tetejére halmozva a szószos makaróni, sajt, és egy nagyon picit összesütni, hogy ne essen szét.


Ha nem ragaszkodsz a tésztakörethez, akkor én bepácolnám és serpenyőben kisütném a husit szimplán. Vagy akár fokhagymásan sütőben.

2019. nov. 25. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Senki nem mondta, hogy nem lehet karajból pörköltet, csak egyszerűen fölösleges pazarlás.
2019. nov. 25. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy milánóit, a karajt rántsd ki és kész a "Milánói borda"
2019. nov. 25. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!