Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit rontottam el a receptben?...

Mit rontottam el a receptben? (lisztmentes pogácsa)

Figyelt kérdés

Na szóval, most sütöttem "diétás" pogácsát, ami azt jelenti, hogy teljesen búzalisztmentes, zabpehelylisztből van az egész alapja. Élesztős a tésztája, plusz tettem bele juhtúrót, tejfölt, meg tojást, egy kis mákot, vajat.

Olyan probléma lett vele, hogy keserű:( Mondjuk sót nem raktam bele, lehet az a gond... Vagy mit kellett volna kihagynom/még bele tennem? AMúgy azért juhtúrós, mert volt itthon és fel akartam használni, és kerülöm a fehérlisztet egyébként is.

Normális válaszokat szeretnék, köszönöm!



2020. jan. 8. 18:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, a zabliszt a keserű. Ha legközelebb gluténmentes süteményt készítesz, inkább rizslisztet vagy gluténmentes lisztkeveréket használj.

De nagyon sok kipróbált receptet találsz itt

[link]

2020. jan. 8. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!