Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pitetésztába egész tojás...

A pitetésztába egész tojás tesztek, vagy csak a sárgáját?

Figyelt kérdés

Régen sütöttem és már nem emlékszem a bevált receptemre.

A neten az egyik így írja, a másik meg úgy, de melyik a finomabb? Illetve az is fontos, hogy melyik a kezelhetőbb, amikor pl. ráteszem a felső lapot, melyik nem esik szét atomjaira, illetve melyik amelyik kevésbé ragad a (lisztezett)sodrófára?


2020. febr. 14. 11:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem ez a bevált receptem. Teljesen hagyományos, nagyon finom, A tészta 1 egész tojással készül.

[link]

2020. febr. 14. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:

# 10-es és 11-es

Nektek is köszönöm a választ, közben már megcsináltam az 5-ös linken levő recept szerint és finom lett.

Legközelebb a ti javaslatotok alapján készítem (van még alma bőven) és a családdal megszavaztatom, hogy melyik jön be neki jobban, bár biztos mindegyik nagyon finom.


Még egyszer mindnyájan nagyon kedvesek vagytok, hogy segítettetek, további szép estét kívánok nektek!

2020. febr. 14. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!