Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húslevest lehet szénsavas...

Húslevest lehet szénsavas ásványvízből csinálni? Nincs szénsavmentes. Felrázzam előtte vagy kifől? Vagy a csapvíz is jó?

Figyelt kérdés
Egy blogon olvastam egy szakácsnőtől, hogy csapvízből tilos mert más íze lesz. Nem olyan tiszta.

2020. ápr. 17. 18:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Aztabetyarmindenit. Eddig csapvizből főztem de mar viz nelkül fogom :-P
2020. ápr. 17. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/29 anonim ***** válasza:
97%
Ezt a baromságot amit Itt leírtál!Ásványvízből levest főzni! Mindenki a csapvízből főzi a húslevest!
2020. ápr. 17. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/29 anonim ***** válasza:
96%

Bocsi, de 🤦‍♀️

Csapvízből főzzük a levest, és nem csak azt, a pörköltbe, főzelékbe is az kerül.

Mindent elhiszel amit a net ír.

2020. ápr. 17. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/29 anonim ***** válasza:
96%

Eszem megáll!

Anyukád ásványvízzel csinálta neked a húslevest?

Csapvízzel csináld!

2020. ápr. 17. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
3-as és 6-os, ne írjatok neki ilyet, mert még ezt is komolyan veszi!:D
2020. ápr. 17. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/29 anonim ***** válasza:
64%
Nem jo szensavas vizet forralni, mert savanyu lesz.
2020. ápr. 17. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/29 anonim ***** válasza:
95%
Itthon teljes nyugalommal főzhetsz csapvízből. És gondolom, itthon vagy, nem Indiában mondjuk.
2020. ápr. 17. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Mindenek előtt nyomatékosan leszögezném, hogy szakácsnőtől ilyen egészen biztosan nem hallhattál, ez a kijelentés önmagát zárja ki!

Az ilyet mond az egy dilettáns futóbolond, nem szakács!


Mondom a megoldást a problémádra:

Böngésző ablak jobb felső sarkában

beállítások - előzmények - előzmények törlése ... és soha többet ne is keress rá erre a blogra!

2020. ápr. 17. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/29 anonim ***** válasza:
87%
*aki
2020. ápr. 17. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/29 anonim ***** válasza:
24%
Hát pedig lehetnek eltérések attól függően, hogy milyen minőségű a csapvíz. Kemény vízben nem főnek ki annyira jól az ízek és az ételek is nehezebben puhulnak meg. Komoly éttermekben nem véletlenül lágyítják a vizet.
2020. ápr. 17. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!