Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerettek grillezni?

Szerettek grillezni?

Figyelt kérdés

És ha igen, akkor miket szoktatok általában (milyen húsok, zöldségek stb)?

Gáz vagy hagyományos (faszenes) grillsütőtök van?

Melyik hónapban kezdtek el a szabadban grillezni (ha szoktatok)? Márciusban, vagy inkább májusban, júniusban?



2021. febr. 26. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Én nem annyira. Nekem macerás ott álldogálni, forgatni stb..Jobban szeretek bográcsozni.
2021. febr. 26. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi már a hétvégére grillezést tervezünk. :)

Alig várjuk minden tél végén, hogy újra kint lehessünk a kertben.


Lávaköves grillünk van. Imádjuk. :)


Tarját, csirkecombfilét, vagy mellfilét, grillkolbászkákat szoktunk leggyakrabban grillezni. Zöldségek közül cukkinit, padlizsánt, paprikát.

2021. febr. 26. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoktunk. Úgy áprilistól novemberig, elég sűrűn. Faszenes grillsütőnk van. Tarját, csirkét sütünk. Zöldséget nem, csak kukoricát, amikor megjelenik. Tejfölös fokhagymakrémet készítek hozzá, és nagy adag salátát. Nyáron kovászos uborkát.
2021. febr. 26. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szoktunk.Hagyományos faszenes van.Tarját,szalonnát,császárhúst,grill sajtot szoktunk rajta sütni.Mellé salátát,bagettet szoktam szervírozni

Ha már melegszik az idő akkor elkezdjük.Teszem azt áprilistól

2021. febr. 26. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Holnapra is tervezek egy sütögetést. Faszenes grillem van, és smokerem, felsorolni pedig nehéz lenne mik készültek már. Mondjuk a tarja-hambi-kolbász szentháromság szinte mindig felkerül a rácsra.
2021. febr. 26. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Szoktunk.Tavasztól őszig.
2021. febr. 26. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Faszenes grillunk van. Imádjuk,mert ad egy kis füstös ízt pluszban az ételeknek.

Szoktam rajta kolbászt, tarjat,csirkemellet, combot, szárnyát, karajt, császár szalonnát, húsos házi szalonnát, virslit,van egy laposabb része a grillnek ami nem lyukacsos,ott hamburgerhúst, tortillat, lapcsankat, tojást.

Zöldségekből a hagymát, cukkinit, gombát, kápia paprikát

2021. febr. 28. 06:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim válasza:

Én télen is rendszeresen szoktam. Steak, saslik, kolbász.

Saját készítésű 100L térfogatú grillem van, vastag vasból. Van benne hőmérő, levehető rács, nyárs tartó, nyitott és zárt állapotban is lehet sütni, alul állítható szellőző cső, kis kihajtható asztal hozzá, piszkavastartó, stb.

Fával fűtöm föl, a parázs hőjével sütök, néha ha nincs elég fám, akkor veszek faszenet.

2021. máj. 16. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!