Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a csirkemellet gyorsan...

Ha a csirkemellet gyorsan magas fokon sütöm akkor is száraz lesz?

Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 07:51
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

NEM, a csirkemellet eleve úgy kellene sütni, hogy forró serpenyöben, nagyon kevés zsiradékon átpirírtod a szeleteket, amíg szép sült szinük lesz mindkét oldalán, kb 5-5 perc alatt oldalanként.

Így puha, szaftos lesz, és finom.

2021. jún. 17. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
A csirkemell alapban egy száraz hús, nyilván, hogy a hőkezelés után sem lesz olyan mint egy tarja. Ha nem pácoltad, vagy áztattad fokhagymás tejbe, akkor nem tudom mitől lenne zaftos?
2021. jún. 17. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
A sütőzacskó (és némi pácolás) sokat tud segíteni ezen, egy próbát mindenképp megér. Drogériákban, nagyobb élelmiszer üzletekben lehet kapni.
2021. jún. 17. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

Ahogy az első írta, a csirkemell nem lesz száraz, ha nem szárítják ki.

A tejben áztatás teljesen értelmetlen dolog, ettől csak több víz lesz benne, más eredménye nincs.

Ha gyorsan, magas hőfokon sütöd, puha, omlós, szaftos húst kapsz, ha sokáig, lassan főzöd vagy párolod, akkor száraz, szálas, fojtós lesz az eredmény.

2021. jún. 17. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Én csirkemellet maximum 3-3 percet sütöm /oldal és készen is van. Omlós, puha, szaftos.
2021. jún. 17. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Összefoglalom: lepontozták a gyors kisütést, a sütőzacskót, a tejben pácolást is. Akkor akinek a birtokában van a Bölcsek köve, az megoszthatná velünk a tudását.
2021. jún. 17. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A lepontozó vagy nem szereti a csirkemellet és azzal van baja, vagy csak ez az életcélja, hogy lepontoz mindenkit.
2021. jún. 17. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad túlsütni, ez a titka. Ha a maghőmérséklet elérte a 75 fokot, le kell venni és omlós, szaftos marad.
2021. jún. 17. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A csirkemelett pont, hogy gyorsan es magas homersekleten sutjuk max 4-5perc oldalankent szeletvastagsagtol fuggoen.

A lassu, alacsony homersekleten torteno hokezeles csak a zsiros vagy oreg husokra vonatkozik.


egy szakacs

2021. jún. 17. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!