Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pudinghoz fontos a tojássárgáj...

Pudinghoz fontos a tojássárgáját is felforralni, vagy a tej forrjon fel az a lényeg?

Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 01:15
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Milyen pudinghoz kell tojássárgája?
2021. okt. 16. 03:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
#1 - A tojássárgája pudinghoz.
2021. okt. 16. 06:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

A házilag készített puding alapja a tojássárgája. A zacskós cucchoz nyilvánvalóan nem kell.



Kérdező!


A forró tejbe kell beletenni és úgy sűrűre főzni, de forralni már nem kell

2021. okt. 16. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Nem beszólás volt, tényleg nemtudtam. :'D
2021. okt. 16. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
De ha nem értesz valamihez, akkor miért szólsz hozzá a témához?
2021. okt. 23. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert igazi kérdés volt. Gondoltam majd nekem is válaszolnak. Szomorú vagyok.
2021. okt. 24. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 Fárasztó96 ***** válasza:
100%
Szerintem vizgöz felett készítsd, mert ha a láng felett csinálod közvetlen, akkor a sárgája kicsapódik. (nekem mindig kicsapódik a tojás, akkor váltottam, azóta annyira nem látszik benne a tojás).
2022. máj. 18. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!