Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell tojásfehérjéből...

Hogyan kell tojásfehérjéből kemény habot csinálni a süti tetejére?

Figyelt kérdés
Segítsetek nekem! Holnap Tarka-barka süteményt fogok sütni, ez lesz az első. A tetejére tojásfehérje hab fog kerülni. A recept szerint simán cukorral felverem gőz felett és rákenem a sütire és kész. De ma a párom azt mondta, hogy szerinte be kell tenni a sütőbe. Írjátok le a tuti receptet kérlek titeket! Pontosan hogyan kell felverni, hány tojás fehérjét verjem fel, meddig verjem fel a gőz felett, van e olyan érzékelhető változás rajta amiből tudni fogom hogy kész a hab (szín, állag, akármi) és hogyan tegyem rá a sütire és mikor és mitől lesz kemény ez a hab rajta? köszönöm mindenkinek előre is!!!
2008. dec. 29. 19:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nyugodtan meg lehet enni 3 napig is,mivel a hab meg van sütve.Milyen?Már biztos megkóstoltad?!


BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

2008. dec. 31. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
NAGYON DE NAGYON FINOM LETT!!!! Megérte vele szenvedni :) Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, főleg neked Maszatka!!!!!! Puszi mindenkinek :)
2008. dec. 31. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!